Az oldal feltöltés alatt áll…(állt) :)

Elindult Magyarország legelső autódiagnosztikai blogja.  Az oldal jelenleg feltöltés alatt áll. Kérlek látogass vissza néhány nap múlva.

5 hozzászólás

Puskás József2009,február,15 20:05

Dicséretre mélto tevékenységet foljtat Zoltán és csak csodálni tudom azt az önzetlen,emberséges munkáját amit tesz oly nagy odaadással,ami nem kis energiaval,erőbedobással és szabadidő felhasználásával jár.Gondolom szereti a munkáját azt amit tesz.Én is nagy szeretettel dolgoztam,javitottam az autokat amig nem jelent meg bennük az elektronikus vezérlés.Költöttem különböző diagnosztikai programokra de ezekkel a javitási problémák,gondjaim nem oldoldtak meg.Értem,hogy mi volna a következő lépésem ezirányba,mit kellene tennem csak ennek van egy ,,másik oldala is,,.Sokat dolgoztam Bárdi által forgalmazott alkatrészekkel amit a városunkban már egy ideje nem látok.Merészelem feltenni kérdésem ezen irányba és szeretném a véleményét egyben ki kérni autoalkatrész forgalmazásával kapcsolatban.Tiszteletem Ön iránt,Jozsef,Gyergyószentmiklós.

Sarkadi Ferenc2009,március,19 15:11

Sarkadi Ferenc
Üdvözöllek Zoli,gratulálok új kezdeményezésedhez s remélem sokunkat érdekel /söt biztos vagyok benne/ , ehhez hasonló oldalakat alig lehet találni.Van ugy,hogy az emberfia beleesik egy felmerülő problémába s már szinte alig tud gondolkodni, ilyenkor jól jön egy kis felfrissítés ,fel elevenités és megnézni mit is irtak a kollégák hasonló esetben, hogy kerülhet ki az ember “győztesen” és ne a “vasparipa ” nyerjen.. Mert mindig akad olyan gép amelyiknek az a célja, hogy bosszantsa a tulajt és persze a mestereket..
További jó egészséget kivánok. / Kollégáknak is .. Üdv. Feri

SZ LEVI2009,április,11 18:01

SZIASZTOK.EGY KERDESEM LENNE.MOVANO 3L.HIBAKOD JELEN-VEZERMUTENGELY ALACSONY FESZ.ES TARTOMANY TELJESITMENY.MOTOR NEM INDUL.VEZETEK KIMERVE OK.ERZEKELO CSERELVE,CSAK NEM INDUL.JARTA E MEG VALAKI?ECU LEHET???

Miki2010,október,2 19:41

Helló!
ECU resetet csináltunk Op-Com-mal egy 2003-as Opel 2.0 Diesel Signumon.
Beírtuk a biztonsági kódot, és utána kiírta, hogy a visszaállítás kész.
Azóta nem indul el, az indításgátlónak van 2 hibakódja és nem is lehet
törölni a hibakódok közül.
A gyújtást ráadja, kattan egy relé, de a motor nem indul, azt már fel sem
pörgeti.
Mi a teendő?

Miki

gyuri2010,október,30 20:36

Helló Miki
Azzal a müvelettel amit csináltatok a motorvezérlőt állitotátok vissza,vagyis töröltétek.Most azt kellene csináljátok,(ha még nem tettétek meg)hogy ECM programozás,vagyis összetanitani az inditásgátlóval,és sikeres programozás után be fog indulni a motor.

Jó munkát!!!!!!!!!!!

Szólj hozzá te is a témához

Hozzászólásod: